Elektrische step volwassenen

Elektrische step voor volwassenen

De elektrische step voor volwassenen zien we tegenwoordig vaker voorbij komen in de stad. De elektrische step wint terrein op straat. En het grote voordeel van deze step is natuurlijk dat er een oplaadbare accu inzit. Is je batterij leeg? Dan laat je deze binnen een aantal uren eenvoudig weer op.

De elektrische step kent een legio aan voordelen. De e-step is milieuvriendelijk. Ook is de e-step easy mee te nemen. De graag geziene elektrische step is bijna altijd inklapbaar. Ideaal voor in het openbaar vervoer.

Elektrische step voor volwassenen met zitje

Wil je lange afstanden af te leggen? Dan is een e-step voor volwassenen met zadel comfortabel. Steps met een zadel zijn te bestellen van het merk Xiaomi.

Zoveel km kan je steppen

Je kan plusminus 25 tot 45 kilometer afhankelijk van welk merk je hebt. Een Veeley stept omstreeks vijfentwintig kilometer.

Hoe hard gaat een step voor volwassenen

Hoe snel een e-step rijdt is natuurlijk afhankelijk van welke step je aanschaft. Het merendeel rijdt op zijn minst 25 km p/u. Er zijn ook merken waarmee je veel harder stept.

Hier moet je op letten bij een e-step bemachtigen

  • Hoe lang kan je rijden? Kortom wat is het aantal km per accu.
  • Hoeveel gewicht mag erop de step.
  • Kan je de step eenvoudig meepakken? Is de step inklapbare?
  • Wat is het Brandmerk
  • Koop je eene-step met zadel?
  • Overweeg ook het soort banden. Er zijn banden die vaak lek gaan.
  • Bekijk reviews van het merk die je wilt.

In dit land mag niet elke e-step legitiem openbaar steppen. De step geautoriseerd zijn door Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). De organisatie dat de aanmelding van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen in Nederland verzorgt.

Welke step is legaal op de weg?

Een elektrische step is toegestaan op de weg wanneer het is geautoriseerd door het RDW. Elektrische steppen die zijn goedgekeurd zijn: Veeley, trendiamo Country. Deze steppen beschikken over goede banden, een kenteken, spiegels, licht.

Zie jij jezelf alvast gaan op een elektrische step? Koop je voor een e-step voor lange afstanden? Of Bestel je voor één die die op de openbare weg op mag? Hier lees je meer over de populaire e-step.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *